Gearbox Software tarafından geliştirilen Borderlands The Handsome Collection, Steam platformu üzerinden oyunculara sadece 12 TL üzerinden satışa sunuldu. 

Gearbox Software ve 2K tarafından geliştirilen Borderlands 2 ve Pre Squel (Paket içerisinde yer alan oyunlar), Vault Hunters olarak adlandırılan ekibin, psikopat ve şeytani bir beyne sahip olan Handsome Jack‘e ve onun safında yer alan adamlarına karşı mücadelesini konu alıyor.

Borderlands 2, Pandora’da yeni ortamlara, yeni düşmanlara ve çeşitli üretilen el bombalarına, sınıf modlarına ve dahasına olanak tanıyan kusursuz bir sisteme sahip. Pre Squel ise olayların daha da öncesine dayanıyor. 

Her biri farklı özelliklere sahip altı farklı karakter ile oynanabilen oyunda, seviye atladıkça açılan yeni yetenekler de kullanıma sunuluyor. Bu sistem sayesinde oynanışı kolaylaştıracak farklı kombinasyonlar yapılabiliyor. 

4 kişiye kadar co-op desteği sunan oyunu sizde Steam üzerinden satın alarak arkadaşlarınla beraber eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Halihazırda oyun PlayStation Plus üyelerine bu ay tamamen ücretsiz olarak verilmekte. 

İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdan bizlere aktarmayı unutmayın.