Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Başkan Yıldırım'ın, disiplinsiz tavırları nedeniyle sarı- lacivertli camiada tepki alan Colin Kazım'a karşı tavrının net olduğu ifade edilirken , başkanın " Şartlar oluşsun, isteğin yere gidebilirsin.. Birinci koşulumuz bonservisini getirmen olacak" diye haber gönderdi.

Tatilini İngiltere'de geçiren Colin Kazım'ın ise, birkaç gün içinde Fenerbahçe yönetimine yeni bir teklifle gelmeye hazırlandığı belirtildi.

Kazım"ın yeni anlaştığı menajerlik şirketinin özelikle Tuncay"ın da formasını giydigi İngiliz takımalardın Stoke Ctiy ile pazarlık halinde oldukları ve bu transferin gerçekleşme olasılığının çok yüksek oldugu belirlendi.

Fenerbahçe yönetimi ve Kazım arasında yapılan görüşmelerde iki tarafta da geri adım atmazken Başkan Aziz Yıldırım"ın Sportif Direktör Aykut Kocaman hem bu konuya hemde sezonun ikinci yarısı için yapılacak olan transferler kesinlik kazandırmak için yarın bir araya gelecek.

Sportif Direktör Aykut Kocam"ın Yıldırım"a sunacağı raporda takımdan gönderilecek olan futbolcular bölümünde isim yazmadığı sadece daha iyi futbolcular alınması halinde takasta kullanılacak isimlerin yazdığı belirlendi.