Bomba iddia! Ebru Gündeş de

ABD'de tutuklanıp bir yıl cezaevinde kaldıktan sonra itirafçı olup cezaevinden çıkan Reza Zarrab, duruşmada "FBI kontrolünde bir yerde" kaldığını açıklamıştı. ABD'deki davada tanıklığı biten Reza Zarrab'ın tanık koruma programına alınarak FBI tarafından saklanacağı belirtiliyor. İşte bu noktada bomba bir iddia gündeme geldi. Eşi Ebru Gündeş de FBI tarafından tanık korumaya alınabilir..

Bomba iddia! Ebru Gündeş de

Ebru Gündeş iddiasının sahibi ABD'deki davayı takip eden Habertürk Washignton Temsilcisi Serdar Turgut... Reza Zarrab'ın "tanık koruma programı" ve "yeni kimlik" tartışmalarının sürdüğünü belirten Turgut, olası tanık koruma programına Ebru Gündeş'in de dahil edilebileceğini yazdı.

Bomba iddia! Ebru Gündeş de

EBRU GÜNDEŞ DE SAKLANACAK MI?: Yazısında "Ebru Gündeş de saklanacak mı?" diye soran Serdar Turgut, Zarrab'ın yaptığı işbirliği anlaşmasında “işbirliği yapan kişinin çıktığı anda hayati tehlike tehdidi altında olabileceği anlaşıldığında tanık koruma programına alınabileceği” yazdığını hatırlatıp, "Eğer gerekirse suratını da estetik cerrahiyle değiştirebileceği ve isterse sevdiklerini, yakınlarını da bu program dahilinde yanına alabileceği söyleniyor" ifadelerini kullandı. İşte Serdar Turgut'un yazısının ilgili bölümü: 

Bomba iddia! Ebru Gündeş de

EBRU'YA DA YENİ KİMLİK VE YENİ YÜZ: Karısıyla en son 45 bin dolar rüşvet karşılığında gardiyandan aldığı içkinin yanında telefonla görüntülü konuşma yapan Zarrab’ın, eğer isterse Ebru Gündeş’i yeni bir kimlikle (ve belki de yeni bir yüzle) saklanacağı şehir ve kasabaya yanına isteme hakkı olduğu anlaşılıyor.

Bomba iddia! Ebru Gündeş de

EBRU GÜNDEŞ İSTER Mİ? İSTEMEZSE KIZINI NASIL GÖRECEK: Meşhur olmak için bunca yıldır uğraşan Ebru Gündeş’in hayatının geri kalan bölümünü gizlilik koşullarında yaşamayı kabul etmesi oldukça zor olmalı. Bundan böyle hep saklanmak durumunda olacak Zarrab’ın çocuğunu daha sonra nasıl göreceği de potansiyel bir sorun olarak görülüyor."