Bu yıl Deplasmanlı bölgesel amatör ligde mücadele edecek Kuşadası Gençlikspor"un teknik direktörlüğünü Bayram Mercan yapıyor. 2 aylık bir çalışma dönemi geçiren ve yeni sezona hazırlanan Siyah-Beyazlılar, kadrolarını 16 yeni oyuncuyla güçlendirdi.
Kuşadası Gençlikspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şefik Yaman, Aydınspor 1923 ile ligdeki ilk maçlarını yapacaklarını belirterek, “ 10 Ekim Pazar günü kendi evimizde Aydınspor 1923"ü ağırlayacağız. Özer Türk Stadyumu"nda Saat: 15.00"de başlayacak karşılaşmaya tüm futbolseverler ve Kuşadalılar davetlidir: Ligin ilk maçında taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyorum” dedi.
Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Hüsnü Uçar ile yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirterek, yeni bir teknik kadro ve yeni transferlerle başarılı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Kuşadası Gençlikspor"un her zaman hedefleri olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Uçar, “ Öncelikli hedefimiz kulübümüzü sağlıklı temellere oturtmak. Tüm yönetimin kurulumuz ve teknik kadromuz bunun çabası içinde. Bu yıl mücadele edeceğimiz Bölgesel Amatör Futbol Ligi Pazar günü başlıyor. İlk maçımıza çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı sezonun bu ilk karşılaşmasına davet ediyorum” diye konuştu.