Bir çocuk annesi 19 yaşındaki genç kadın evinde boğularak öldürüldükten sonra çuvalın içine konulmuş halde bulundu.

Kadına şiddetin son kurbanı Konyalı Havvanur Çartı (19) oldu. İki yaşındaki oğlu Ali Ekrem'i üç gün önce annesi Sultan Özçelik'in yanına bırakan Havvanur evine geri döndü. Dün anne Özçelik'in cep telefonuna, kızının telefon numarasından 'Anne ben İstanbul'a gidiyorum. Merak etmeyin. Bir kaç güne kadar dönerim' yazılı bir mesaj geldi. Mesaj üzerine kızını arayan Anne Özçelik yanıt alamayınca meraklanıp genç kadının evine gitti.

CESEDİ ANNESİ BULDU
Kapının açılmaması üzerine yedek anahtarla eve giren anne, çuval içinde kızının cesediyle karşılaştı. Şoke olan Özçelik'in haber vermesi üzerine eve gelen polis, genç kadının boğularak öldürüldükten sonra kefenle sarılıp çuvala konulduğunu saptadı.

KAVGA SESLERİ GELİYORDU
Cİnayetİ, Havvanur'un evde bulunmayan eşi, inşaat işçisi Yalçın Çartı'nın (22) işlemiş olma ihtimali üzerinde duran Polis, kayıp eşin yakalanması için çalışma başlattı. Talihsiz kadının cesedi de otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Çartı ailesinin yaşadıkları eve yaklaşık 15 gün önce taşındığı ve Yalçın Çartı inşaatlarda kalıpçılık işiyle uğraştığı ve evden sürekli yükselen kavga seslerine komşuların şahit olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

akşam