İzmir'in Bornova ilçesinde kamyon şoförü Adil Sertkaya (51), tartıştığı 30 yıllık eşi Yeter Sertkaya'yı (49) çocuklarının gözleri önünde 12 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından kaçan Sertkaya'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Barbaros Caddesi 291 numaradaki evde meydana dün 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, kamyon şoförü Sertkaya, sürekli kavga ettiği ve geçimsizlik yaşadığı ileri sürülen eşi ile tekrar tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle sinirlenen Sertkaya, çocukları Can (16) ve Işıl'ın (19) gözleri önünde eşi Sertkaya'yı, 12 yerinden bıçakladı, sonra da boğazını keserek öldürdü. Ev kadını 3 çocuk annesi Sertkaya, yere yığılırken, gözü dönmüş koca Sertkaya kaçtı.

Şoka girdiler Olay sırasında evde bulunan ve şoka giren Can ve Işıl, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Çiftin büyük çocukları Muharrem'in olay sırasında dışarıda olduğu öğrenildi. Sertkaya'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Evi satmak istiyordu Polis, eşini öldürdükten sonra izini kaybettiren Sertkaya'nın yakalanması için çalışma başlattı. Çiftin yakınları, son zamanlarda sürekli tartıştıklarını, Sertkaya'nın iki katlı evi ve kamyonunu satmak istemesi nedeniyle son kavganın yaşandığını dile getirdi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.