İzmit'te müşteri olarak bindikleri taksinin şoförü Yaşar Küçükçapan'ın parasını isteyerek boğazını keserek yaralayan 2 şüpheli, köylüler tarafından yakalandı.

Evli ve 3 çocuk babakı Küçükçapan'ın 41 T 0169 plakalı taksisine binen 18 yaşındaki M.A. ile 17 yaşındaki R.İ., Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampusu yakınlarına gitmek istediklerini söyledi. Bu kişiler kampusun ilerisinde aracı durdurduktan sonra şoförün boğazına bıçak dayayıp, kuru sıkı tabanca ile de tehdit ederek üzerindeki paraları istedi. Yaşar Küçükçapan'ın karşı çıkması üzerine 2 saldırgandan biri sürücünün boğazını hafif biçimde kesti. Yaşar Küçükçapan bir yandan 2 kişi ile boğuşurken, bir yandan da taksinin kornasını çalarak yardım istedi. Paniğe kapılan M.A. ve R.İ kapılarak kaçtı.

Korna sesi üzerine yakın çevredeki köylüler aracın yanına geldiklerinde durumu anlayınca jandarmaya haber verdi. Köylülerden birkaçı kaçan 2 kişiden M.A.'yı yakaladı. Bir süre sonra da jandarma ekipleri çevrede saklanan R.İ.'yi de yakalandı. Hastaneye kaldırılan ve boğazındaki kesik fazla derin olmayan Yaşar Küçükçapan ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Gözaltına alınan 2 kişi ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.