Kuşadası ilçesine bağlı Yaylaköy'de düzenlenen boğa güreşleri büyük ilgi gördü.
Muhtarlık tarafından köye içme suyu şebekesi yapımı amacıyla düzenlenen boğa güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Küçük ayak, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş olmak üzere 5 kategoride yapılan güreşlere Kuşadası ile civar ilçelerden toplam 50 boğa katıldı. Baş kategorisindeki günün final maçında, Sultanhisar'dan İzzet Baydaş'a ait Büyük Menderes ile İncirliova'dan Hidayet Gönülaçar'a ait Aslanbey adlı boğaları karşı karşıya geldi. Maçta Sultanhisar'dan katılan İzzet Baydaş'ın Büyük Menderes adlı
boğası maçı kazanarak, bin 500 liralık büyük ödülün de sahibi oldu.
Elde edilen gelirin tamamını köyün içme suyu hattını tamamlamak için kullanacaklarını açıklayan Yaylaköy Muhtarı Cafer Çiftçi, geçen yıl başlattıkları boğa güreşlerini önümüzdeki yıldan itibaren büyütmeyi ve Aydın dışından da boğa davet etmek istediklerini söyledi.
Bu yıl ikinci kez yapılan boğa güreşlerine; Kaymakam Mustafa Esen, CHP İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren, Bağarası Belediye Başkanı Salih Özdemir, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Bal, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Testici ve çok sayıda vatandaş katıldı.