Bodrum sezonunu geç de olsa açan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, geleneksel Türkbükü şovlarını bu yıl da sürdürüyor. Önceki gün Lola Beach'teki locasında güneşlenen Süreyya, gün boyunca üç farklı kıyafetle objektiflere yansıdı. Dantelli mayokinisi ve leopar desenli plaj elbisesiyle sahilde defile yapan sosyetik güzel, daha sonra jet-ski'ye bindi. Güvenlik gereği üzerine can yeleği geçiren Yalçın, basenine sardığı peştemalle de ilginç bir görüntü oluşturdu. Kız arkadaşıyla birlikte Türkbükü sahillerinde jet-ski'yle tur atan Süreyya, öğleden sonra geldiği plajdan saat 21.30'da ayrıldı.

Yarın düğün için dönecekler
Neslişah Alkoçlar, annesi Gülşah Hanım'la İstanbul'da düğün hazırlıkları için koştururken; babası ve kardeşi Bodrum'da tatildeydi. Yarın akşam Conrad Otel'de Batu Aksoy ile dünya evine girmeye hazırlanan Neslişah, son hazırlıklarını yaparken kardeşi Aslışah ise arkadaşlarıyla denize girdi. Torba'daki La Boutique Otel'de dinlenen baba-kız yarın öğlen uçağıyla İstanbul'a dönecekmiş...

Tugay'ın ikinci balayı...
Futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, ailesi ile Bodrum'da. Eşi Etkin, oğlu Berk ve kızı Melissa ile Hebilköy'deki Su Beach'te güneşlenen Tugay; sabahtan akşama kadar sahilin tadını çıkarıyor. Kerimoğlu, eşi Etkin'le plajda adeta ikinci balayı yaşadı.

Dövmeci kataloğu gibi
Futbola veda eden Tugay Kerimoğlu, ailesi ile Bodrum'da. Eşi Etkin, oğlu Berk ve kızı Melissa ile Hebilköy'deki Su Beach'te güneşlenen Tugay; sabahtan akşama kadar sahilin tadını çıkarıyor. Kerimoğlu, eşi Etkin'le plajda adeta ikinci balayı yaşadı. Sibel Tüzün'ün eski eşi rockçı Levent Candaş, Türkbükü'nü mesken tutan isimler arasında... İsmini söylemediği sevgilisiyle Lola Beach'te düzenlen plaj partisine katılan Candaş; fotoğraflarının çekildiğini görünce çok şaşırdı. 'Dövmeci kataloğu' gibi vücudu ile dikkatleri üzerine çeken Candaş, parti sonrası sevgilisiyle yürüyüşe çıktı.