BEŞİKTAŞ sezon bittiği günden beri kadrosundan göndermek istediği Bobo ile yolun sonuna yaklaştı.. St.Etienne Kulübü ile 2 gündür süren görüşmeler dün akşam saatlerinde bitme noktasına geldi ve Fransızlar 5 milyon Euro"luk tekliflerini yükseltip Beşiktaş"ın istediği 6 milyon Euro"ya geldi. Başkan Yıldırım Demirören, ödemenin peşin yapılmasını talep ederken, St.Etienne 5 milyon Euro peşin, kalan 1 milyon Euro"yu da Ocak 2010"da vermeyi önerdi.. İki kulüp el sıkıştı, iş şimdi Bobo"nun ikna edilmesine kaldı.

EŞİNİ BAHANE ETTİ

BEŞİKTAŞ"TAN yılda 900 bin Euro alan ve bu ücretini yükseltmek isteyen Bobo, St.Etienne"in yılda 1.5 milyon Euro"luk ilk önerisine sıcak bakmadı.. Brezilyalı futbolcunun “Eşim Fransa"ya gelmek istemiyor” şeklindeki yanıtı üzerine şoka giren Fransızlar ne yapacaklarını şaşırdı.. Bobo"nun bu tavrı ise yönetime yakın çevreler tarafından “Olympiakos ile 2.5 milyon Euro"ya anlaşmıştı.. St.Etienne"in önerisini düşük buldu.. Bu nedenle işi ağırdan alıyor ama anlaşır” şeklinde yorumlandı..

BATUHAN GERİ GELSİN

BOBO"NUN gitmesi halinde yabancı kontenjanı açılacak olan Beşiktaş"ta şimdi gündemdeki soru teknik direktör Mustafa Denizli"nin istediği 10.5 numaranın kim olacağı.. Bu konuda ilk alternatif belli: Giovanni Dos Santos.. Tottenham ve Meksikalı oyuncu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, imzaların atılmasından sonra yeniden harekete geçecek.. Yönetimin ikinci arzusu ise Gaziantep"e gitmekten vazgeçen Batuhan Karadeniz"i Mustafa Denizli"ye affettirebilmek.. Başkan Demirören de Batuhan konusunda Denizli ile son bir görüşme yapacak..

ÖTE yandan Delgado, sözleşmesinin askıya alınması konusunda Beşiktaş"a “Eğer ocak ayından sonra kulüpte kalacaksam, sözleşmemin dondurulmasını kabul ediyorum” şeklinde haber yolladı.

Vatan