PlayStation VR ile birlikte sunulan ilk oyunlar arasında en çok dikkat çekenlerden birisi de The Heist olmuştu. Blood and Truth, The Heist'ın sunduğu deneyimi genişletiyor ve daha bağlayıcı hale getiriyor.

Blood and Truth ile VR teknolojisi yeniden tanımlanacak!

PlayStation, State of Play etkinliği kapsamında Blood and Truth oyunundan yeni hikaye fragmanı paylaştı. Oyunun PlayStation blogunda yazan tanıtım yazısına bakacak olursak; PlayStation VR başlığını tak ve Londra'nın cesur ve çekici yeraltı dünyasındaki bu yoğun aksiyona kendini hazırla.

Ailesini acımasız bir suçlu mafya babasından kurtarmaya çalışmak için çaresiz bir göreve çıkan elit Özel Güçler askeri Ryan Marks olarak oynayacağız. PS Move hareket sensörlerini kap ve düşmanlarla yüzleşirken yoluna çıkan herkesi mahvet.

PlayStation VR Worlds'ün "The London Heist"ten esinlenilmiş aksiyon dolu oyununda sırları ortaya çıkar ve kovalamanın gerilimini hisset. Yoğun ve patlayıcı sahnelerin önünde ve merkezinde olmanın nasıl hissettirdiğini keşfet.

PS VR, silahlarının titreşimini hissetmeni sağlarken gerçekten bir silah tutuyormuş gibi iki elinle silahının mermilerini doldur ve düğmelere gerçek hayattaymış gibi bas. Zengin bir hikaye ve ustaca hazırlanmış senaryoda verdiğin kararlarla hikayenin gizemini açarken aksiyonun merkezine çekildiğini hisset.

Modern günümüzdeki Londra'yı oluşturan çekici ve pis ortamlarda taşkınlıklar yap ve başarılı sanatçılar tarafından oyuna özel olarak tasarlanan eşsiz ve karışık klasik film orkestrası temalı müziklerle Londra'nın suç ortamına gir. Oyu 28 Mayıs 2019'da raflardaki yerini almış olacak.

Yayınlanan tanıtım videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU