İlker Aksum ve şebnem Bozoklu’nun başrolü paylaştığı yeni komedi dizisi “Bizim Yenge” ağustosta başlıyor.

Filiz, ilk görüşte aşık olduğu Bahri’ye kavuşmak uğruna babasına bile meydan okuyan, evinin kadını olma isteğiyle dolup taşarak başka şehirden kalkıp İstanbul’a gelen bir kadın... Ama kendisini koca evinde bekleyen büyük sürprizden de habersiz!

Peki Filiz’in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yeter mi? İlker Aksum ve şebnem Bozoklu’nun başrolleri paylaştığı “Bizim Yenge”de işte bu soruya yanıt aranacak; hem de hiç dinmeyen kahkahalar eşliğinde...

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, Aydın Bulut’un yönettiği, senaryosu Kuledibi Senaryo Grubu tarafından kaleme alınan “Bizim Yenge”, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son derece iddialı... Aksum ve Bozoklu’nun yanı sıra Ayşenil şamlıoğlu, Yetkin Dikinciler ve Güneş Sayın’ı da oyuncu kadrosunda buluşturan bu samimi, sıcak ve naif hikaye, ağustostan itibaren Kanal D ekranlarını şenlendirecek.

“BİZİM YENGE”Yİ EVDE BEKLEYEN SÜRPRİZ NE?

“Bizim Yenge”nin konusuna dair detaylara gelince...

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir “iyi aile kızı”dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkileri yaşamaya fırsatı bulamamıştır.

Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerde seyrettiği, çoğu zaman hayallerini süsleyen İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir.

Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır.
Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev, eski bir mahallededir. Filiz zaten yol boyunca kafasında çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. ıyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirli halleriyle başa çıkmayı bilecektir.

Ama evin kapısından içeri adım attığı an durum değişir. Zira Filiz’i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Acaba Filiz, karşılaştığı bu durumla baş edebilecek mi dersiniz...