Nurseli İdiz, hafta sonu Alaçatı'da içki içerken görüntülenmiş, İdiz'in aldığı alkolün etkisiyle çevreye rahatsızlık verdiği ve kaldığı otelden kovulduğu iddia edilmişti.

Ünlü oyuncu bugün katıldığı televizyon programında konuya açıklık getirdi. Ayşe Özyılmazel ile Alişan'ın sorularını yanıtlayan İdiz, "Yüzde 75'i yalan o haberin. Görüntüler her şeyi anlatıyor zaten. Ben 20 gündür Alaçatı'daydım. O gün özel nedenlerden dolayı üzgündüm. Böyle bir görüntü oldu. Etrafımda kimse yok dikkat ederseniz. kimseyi rahatsız ettiğim yok." dedi.

Ailesinin kendisine destek olduğunu ve maddi hiç bir şeye ihtiyaç duymadığını söyleyen Nurseli İdiz "Zor bir dönemden geçtim. Ailemden 3-4 kişiyi 2 sene içinde kaybettim. Çok sevdiğim bir arkadaşımın hasta olduğunu öğrendim. Bütün negatif şeyler birikti ve ortaya bu görüntüler çıktı. Çekersiniz, yayınlarsınız bunda bir şey yok. Ben yazılan metinlere, verilen tepkilere inanamıyorum.Herkes amatör psikologluk yapıyor. Bizim camiada vefa yok. Üç kare fotoğraf çıktı diye herkes birden bana yardım etmek istedi, tedavi ettirmek istedi. Bana yapılacak en büyük yardım birlikte iş yapmak,i proje üretmek olur" dedi.

İşte Nurseli İdiz'in diğer açıklamaları

* Şahan'ın iyi niyetine inanıyorum. Ben zaten devletten emekliyim ve babamdan kalan çok ciddi bir maaşım var. Bütün tedavim devlet tarafından karşılanıyor.
Kendi evim var, arsam da var. Maddi olarak hiç bir şeye ihtiyacım yok. 4 trilyonu ödeyen kalanı da öder.

*Çalışıp üretmek istiyorum, sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum benim lüks tutkumda yoktur. Her şeyi gördüm, yaşadım. 'Ah şunu da yaşamadım' diyeceğim hiç bir şey yok.

*Bazen bilinçsiz olarak alkol aldığım oluyor. İçime kapanıyorum ve onu bastırmak için alkol içiyorum.

*Beni Alaçtı'da 5 kere çektiler. Dört keresini yayınlamadılar. onlar çok iyi tablolardı. Kızım da vardı yanımda nişanlısı da. Ramazandan önce tabii bu söylediğim. Onlar yayınlanmadı. İlla seni bitmiş vaziyette göstermek ya da görmek istiyorlar.

*Görüntülerden sonra pişmanlık duydum. Umarım bu görüntüler son olur. Final olur.