Kıvanç Tatlıtuğ"u sözleşme şartlarını yerine getirmediğini belirterek mahkemeye veren Erkan Özerman, dava dosyasına genç oyuncunun disiplinsizliğini belgelemek için bir süre çalıştığı Fransa"daki Success isimli ajansın mektubunu delil olarak koydu.

Başkan Hery Chevalier imzası taşıyan ajans mektubunda Tatlıtuğ için çeşitli iddialar yer alıyor:

* Hiç bir zaman öğleden önce uyanmıyordu, çoğunlukla ona ulaşamıyorduk. Basketbol ve spor tutkusunu düşünerek spor kulüpleri organize ettik. Hiçbirine katılmadı. WAUV kulübüne dahil ettik ve ön ödeme yaptık. Bir kere bile oraya gitmedi.

* Buradaki tek yatırımı Amsterdam"daki romantik hafta sonlarının organizasyonu oldu. Sistematik olarak uçak biletlerini ve cep harçlığını karşıladık. Babasının tekrar eden kalp sorunlarında en yüksek tarifeden gidiş dönüş uçak biletleri aldık.

* Son olarak Türk askerlik hizmetiyle ilgili durumu hakkında sayısız yalanına (masrafları bize ait olmak üzere Türkiye"ye gidiş- dönüş biletli) ve hayati bir aciliyeti öne sürerek Türkiye"ye dönmesine ne demeli.

Ona bütün olanakları sağladık. Fransa"da ve Amerika"da çalışma izni sağlayacak vize aldık.

* Erkan Özarman, Erdoğan Sezgin ve Success ortak müdahalesi sayesinde askerlik hizmeti için Türkiye"de bir tecil raporu aldık. Bunu takip eden günlerde ortadan kayboldu.

* Ajansımıza 97 bin 874 Euro borç hesabı bıraktı. Bütün bu yaptıklarımıza karşılık Bay Kıvanç tarafından kötü bir şekilde ödüllendirildik. Umarım bu mektup sizde elektroşok etkisi yaratıp toptan bir davranış değişikliği sağlar.../vatan