Mehmet Aslantuğ'un ardından eşi Arzum Onan da ayrılık haberlerini yalanladı.

Eşi Mehmet Aslantuğ'dan ayrılacağına dair dedikodular çıkan Arzum Onan, ilk kez Akşam'a konuştu. Söylenenleri yalanlayan Arzum, şunları anlattı:

Nedir bu boşanma haberlerinin iç yüzü?

6 ayda bir bu tip haberlerle karşılaşıyoruz. Gerçekten bizi yoran ve üzen dedikodular bunlar. Artık kasıtlı olarak mı çıkartılıyor diye düşünmeye başladık.

Kim, neden yapıyor olabilir ki?

Bilmem... Fazla ortalıkta gözükmeyi seven insanlar değiliz. Üstelik kimseyi de kırmadık. Niye bizi üzmeye çalışıyorlar anlamadım ben de.

Evliliğinizde her şey yolunda mı?

Tabii ki... Mutlu bir hayat yaşıyoruz. Mehmet'in ayrı, benim ayrı hayallerim var. Şu sıralar onların peşinde koşuyoruz.

Neler yapıyorsunuz?

Mehmet, 3 aydan beri Bodrum'a gidip geliyor. Bir sinema projesi var. Şu an hazırlık döneminde. Hem yönetecek hem oynayacak. Orada büyük bir sinema atölyesi yaptı. Üzerinde yıllardır çalışıyordu, şimdi hayata geçiriyor.

Siz yer alacak mısınız o projede?

Hayır. Kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Mehmet, şu sıralar burada fakat ilerleyen zamanda yine Bodrum'a gidecek.

Ya siz... Dizi ya da sinemayla ilgili projeler gelmiyor mu?

Gelmez olur mu? Geliyor ama 'Sahra' dizisinden sonra ben biraz ekrana ara vermeyi istedim. Şu sıralar hem kafamı dinliyorum hem de başka şeylerle ilgileniyorum.

Neyle ilgileniyorsunuz?

5 yıldan beri heykel üzerine çalışıyorum. Fakat son 2 yıldır bu işi daha profesyonel yapabilmek için Korkmazlar Atölyesi'nden ders almaya başladım. Günümün büyük bir çoğunluğu heykel yaparak geçiyor. Hobi olarak başladım ve uzun bir yol katettiğimi düşünüyorum. İnşallah nisan ayında karma bir sergide heykellerimi sergileyeceğim.