Hem görüntü kirliğine neden olan zaman zaman da tehlike oluşturan elektrik direklerini kaldırırken vatandaşın mağdur edilmeyeceğini belirten Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, çalışmaları bizzat yerinde izliyor.

AYDEM ve Bıyıklı Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütülecek olan proje sayesinde elektrik hatları yer altına alınırken, beton elektrik direkleri de tarih olacak. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bıyıklı Belediye Başkanı Abdullah Arıcı, “Açıkta kalan elektrik telleri ve direkler görüntü kirliliğine neden olduğu gibi, tehlike de oluşturuyordu. Bizim için önemli olan bu projeyi kısa sürede tamamlayacağız. Bu çalışmalarımız kapsamında vatandaşımız elektrik kesintisi yaşamayacak” dedi.

“ARITMA TESİSİ TAMAM SU BORULARI DEĞİŞİYOR”

Küçük bir belde olmalarına rağmen büyük hizmetler yapmaya gayret ettiklerini belirten Belediye başkanı Abdullah Arıcı, “Göreve geldiğimizde Bıyıklı Beldesinin büyük sorunu olan arıtma tesisini kurarak vatandaşlarımızın sağlıklı su içmelerini sağladık. Şimdi de 50 yıldır değişmeyen asbest borularını değiştiriyoruz. Su kaynaklarının temiz kalması, hor kullanılmaması ve kirletilmemesi için de yoğun çaba harcıyor, büyük yatırımlar geçekleştiriyoruz” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png