Dev yatı ile dün Kara Ada açıklarına demirleyen Cuban, akşam saatlerinde servis teknesi ile Milta Marina A.Ş.'ye yanaştı. Bisikletçi forması giyen 54 yaşındaki Mark Cuban, eşi 40 yaşındaki Tiffany Stewart ile ünlü modacı Ralph Lauren, yanlarına bir koruma alarak bisikletleriyle marinadan ayrıldı. Grup, Eskiçeşme Mahallesi, Marina Caddesi, Myndos Kapısı, Haremtan Tepesi, Gümbet, Antik Tiyatro ve Bodrum Kalesi manzaralı Emin Anter Bulvarı'nda hem gezdi hem spor yaptı. Profesyonel bisikletlere binen grubu Bodrum cadde ve sokaklarında tanıyan olmadı.

DHA muhabirleri tarafından görüntülendiğini fark eden Cuban, Cevat Şakir Caddesi'nde durdu ve kendisini araçla arkadan takip eden Türk ve İngiliz iki rehbere durumu sinirli bir şekilde anlattı. Bu arada Cuban'ın koruması da muhabirlere İngilizce tepki gösterdi. Grup, daha sonra yola devam etti.

1999 yılında Yahoo'yu yaklaşık 6 milyar dolara satarak Forbes zenginler listesinde 296'ncı sıraya yükselen Cuban, 2000 yılında NBA'nın Dallas Mavericks takımını satın aldı. Cuban'ın Gökova koyları, Datça ve Fethiye'nin ardından Rodos'a geçerek Akdeniz'de tatilini sürdüreceği belirtildi.