ADÜ Rektörlüğü, BSK Aydın Anka Hastanesi, Forum Aydın Alışveriş Merkezi ve Bianchi, işbirliğiyle düzenlenen “Başlangıçtan Geleceğe Bisiklet Şenliği” düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. ADÜ Sümer Kampusu önünden başlayan 11"i profesyonel olmak üzere 20 bisiklet sporcusunun katıldığı bisiklet şenliği Nazilli şehir turu, Nazilli-Aydın etabı ve Adın şehir turunun tamamlanmasının ardından Forum Aydın Alışveriş Merkezi"nde sona erdi. Burada düzenlenen ödül törenine Aydın Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, ADÜ öğretim üyeleri, öğrenciler ve şenliğe katılan öğrenciler katıldı.
Ödül töreninde konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, Sümer Kampusu"ndan başlamak üzere ADÜ Merkez Kampusu"nda son bulan bisiklet şenliği etkinliğini geleneksel olarak kutlamak istediklerini ifade etti. Rektör Boylu “Bisiklet şenliğini öne çıkarmamızın en büyük sebebi; insanlarımızın ulaşımda bisiklete daha çok öncelik vermeleri ve spor yaparak sağlıklı kalmaları, bütçelerine katkı sağlamaları aynı zamanda çevre dostu olmasıdır” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Rektör Prof. Dr. Şükrü Boylu tarafından Başlangıçtan Geleceğe Bisiklet Şenliği"nde dereceye giren sporcular ile yine ADÜ tarafından yıl içerisinde düzenlenen satranç ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren ADÜ personeli ve öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninin sonunda protokol ve sporcular hatıra fotoğrafı çektirti.