AKÇED), Akbük gençliğinin bir araya gelerek sorunlarını tartışması amacıyla bir gençlik toplantısı düzenledi. “My Way Restoran”"ta yapılan toplantıya Akbüklü 50"yi aşkın genç ve AKÇED yöneticileri katıldı. Toplantıyı dernek başkanı Necmettin Büyükpolat kısa açılış konuşmasında gençleri AKÇED"in etkinliklerine katılmaya ve derneğe üye olmaya çağırdı..

Toplantıyı yöneten AKÇED Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Haksal, Akbük"ün geleceğinin daha çok gençleri ilgilendirdiğini belirterek, gençleri AKÇED"in gençlik kuruluşuna katılmaya davet etti. Haksal, “Bizlerin bakışıyla Akbük"de gençler arasında birliktelik yok. İstiyoruz ki, gençlerimiz bir araya gelerek arkadaşça, demokratça tartışıp, birbirleri kaynaşsınlar” dedi.

Toplantıya katılan gençler ise, gençlik üzerinde aile ve okul eğitimi açısından eksiklikleri, özgüven eksikliği ve toplumsal aktivitelerin yaratılması, Gençler için sosyal, kültürel, spor ve ekonomik etkinliklerin eksiklikleri dile getirildi.

Toplantıyı yöneten Faruk Haksal, AKÇED Gençlik Kolu kurulmasını talep etti. Yapılan bu son öneri konusunda herkesin mutabakatı sağlanması sebebiyle toplantının daha geniş bir katılımın sağlanması amacıyla 3 Ocak Pazar günü saat 15.00"te yapılması kararlaştırıldı./iha