Aydın Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen ve kadınlara yönelik açılan kurslarda üretilen ürünler Aydın Belediyesi Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde sergiye açıldı.
07-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak serginin açılış törenine MHP Aydın Milletvekilleri Recep Taner, Ertuğrul Kumcuoğlu, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve vatandaşlar katıldı.
Açılıştan önce bir konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, Aydın Belediyesi, İşkur İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen proje nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Üç kurumun işbirliği ile gerçekleştirilen projede 75 kursiyer kadın hem mesleki eğitim aldılar, hem de İşkur"un sağladığı harcırahlarla aile ekonomisine katkıda bulundular. Makine nakışı, trikotaj örgü ve bez bebek yapımı el emeği göz nuru ürünleri Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi"nde sergileme imkanı bulan kadınlarımızın eğitmenleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü"nce karşılanırken, Aydın Belediyesi de mekan, altyapı, teçhizat, donanım, malzeme ve sair giderleri sağladı.
Kurslara katılan bayanlar açılış töreni sonunda Vali Hüseyin Avni Coş ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na yöresel kıyafetli kitre bebek modeli hediye ettiler.