Bir zamanlar dünyanın en iyi futbolcusu olan, üç kez FIFA"nın yılın futbolcusu seçilen Ronaldo"yu AIDS korkusu sardı. Geçen yıl üç travestiyle sabaha kadar alem yaptığı ortaya çıkınca dünya çapında bir skandala neden olan Brezilyalı futbolcunun geceyi birlikte geçirdiği travestilerden birisi AIDS"ten yaşamı yitirdi. “Andreia” adıyla bilinen 22 yaşındaki Andre Albertini, Sao Paulo"da tedavi gördüğü hastaneden geçen çarşamba günü hayatını kaybetti.

Travestinin cenazesi önceki gün toprağa verildiğini duyuran Brezilya basını, Ronaldo"nun hastalığı kapmış olma ihtimali yüzünden korkulu günler yaşadığını yazdı. Andreia, geçen yılın nisan ayında geceyi Ronaldo ile geçiren üç travestiden biriydi.

Ronaldo söz verdiği parayı vermeyince hayat kadınları polise gitmiş ve skandal böylece ortaya çıkmıştı. Skandalın yaşandığı dönemde İtalyan AC Milan takımının yıldız futbolcularından olan Ronaldo, travestilerle basılmasından sonra Avrupa"daki kariyerini noktalamış ve Brezilya"nın Corinthians takımına transfer olmuştu. - hürriyet