Söke ilçesinde, ilçenin sorunlarının çözüme ulaşmadığını düşünen sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek, ilçenin acil çözüm bekleyen sorunlarının Ankara'ya iletilmesi konusunda görüş birliğine vardı.
Söke Esnaf Odaları Başkanı Mehmet Ali Akkar, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Kemal Göven, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Şöförler Odası Başkanı Refik Karataş ile çeşitli odaların başkanları Hizmet binasında düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantının ev sahipliğini yapan Esnaf Odaları Birliği Söke Temsilcisi Ahmet Tokmakoğlu, son yıllarda Söke'nin sorunlarının ihmal edildiğini savunarak, ilçenin sorunlarını çözme konusunda birlikte hareket edilmezse bir sonuç alınamadığına dikkati çekti.
Söke Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş ise, ilçenin sorunlarının çözümü için sivil toplum kuruluşları olarak önder olacaklarını belirterek, ''Siyasilere verdiğimiz dosyaların ısrarla takipçisi olacağız. Dosyanın arkasını arayacağız'' dedi.