Köşk Çok Programlı Lisesi Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula ilçeye bağlı 20 köy ün muhtarı ile 3 İl Genel Meclisi üyesi katıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, Köydes faaliyetlerinde öncelikli olarak köylerin yol ve su çalışmalarına önem verdiklerini belirterek "Köy yollarımızın tamamına yakınını başarılı bir şekilde tamamladık. Köydes Projeleri kapsamında yaptığımız çalışmalar tahsis edilen bütçenin tamamına yakın harcama yapılarak köylerimizin her türlü ihtiyaçları karşılandı. Ayrıca köy yardımlarımızda devam etmektedir” dedi.
Aydın İl Özel İdaresi'nden gelecek ödenekler ve program doğrultusunda 2008 yılında Köşk ve köylerinde kalan yatımları bitireceklerini belirten Köşk Kaymakamı İsmail Soykan “2008 yılı geniş ve kapsamlı bir proje çalışmasıyla geçecek. Bu konuda köy muhtarlarımızdan da gerekli desteği bekliyoruz” diyerek çalışmalarla ilgili muhtarlardan da görüş aldı.
Köşk Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısında birlik encümenine iki İl Genel Meclis Üyesi ile iki köy muhtarı seçimi de yapıldı. Seçimlerde İl Genel Meclis Üyelerinden Nuri Güler 21 oy alırken, Tahsin Ülgen 18 oy aldı. 11 oy alan Ovaköy Muhtarı Yalçın Yel ile 10 oy alan Baklaköy Muhtarı İshak Erden encümene seçilirken yedek üyeliğe de 7 oy alan Uzundere Köyü Muhtarı Bahri Okumuş seçildi.