İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı beldesinde cinnet geçiren şahıs, bir kişiyi tabancayla, bir kişiyi de bıçakla öldürdü. Olayın ardından kaçan zanlı, jandarmanın düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ödemiş'e 15 kilometre uzaklıktaki Kaymakçı beldesinde oturan A.Ç. (40), dün akşam saat 20.30 sıralarında geçirdiği cinnet sonucu elinde silahı ile Köprübaşı mevkisine gelerek, bakkallık yapan Ali Gör'e (45) ateş etmeye başladı. 7 el ateş ederek Gör'ü öldüren şahıs, elinde silahıyla olay yerinden kaçtı. 20 dakika sonra sağlık ocağı yakınlarında Ali Bekler'i (30) yakalayarak yere yatıran A.Ç, yanında taşıdığı bıçakla Bekler'i boğazını keserek öldürüp kaçtı. İlk cinayetin ardından

belde halkı bakkalın bulunduğu bölgeye akın ederken, ikinci cinayet haberi vatandaşları şok etti. Olayın intikal ettiği jandarma saldırganı yakalamak için çeşitli yerlere operasyon düzenlerken, yollar da kontrol altına alındı. Zanlı A.Ç., beldedeki bir evde saklanırken yakalandı.

Zanlının psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.