Yarışmadaki işler zor gelince kızlar yarışmayı patlattı" dedi

Beykoz"da bir villada program çekimi amacıyla 9 genç kızın alıkonulduğu, kızların görüntülerinin para ve kontör karşılığında satıldığı iddialarıyla ilgili olarak yürütülen “sahte biri bizi gözetliyor (BBG) evi” soruşturmasında yeni bir gelişme ortaya çıktı.
Savcılığa verdiği ilk ifadesinde “yapımcılar tarafından kandırıldıklarını ve yarışma sürecinde aileleriyle görüşmelerinin engellendiğini” öne süren Buse K., ifadesini değiştirdi ve “Biz programın internetten yayımlanacağını bilerek sözleşme imzaladık, ailelerimizle görüştürülmediğimiz doğru değil, kızların telefonları vardı. Bazı kızlar tazminat ödemeden yarışmadan ayrılmak için yarışmayı patlattılar” dedi.
Yarışmaya katılan kızlardan 28 yaşındaki Buse K. Milliyet"e şunları anlattı:

"İlk başta her şey iyiydi"
“Yarışmaya katılmadan önce sözleşmeleri okuduk. Zaten her şeyi biliyoruz. Yarışma başlamadan yarışmanın hazırlanışında falan gecikmeler oldu. Bayağı bir gecikme olacağını anlayınca, bizim yapımcılar, Özgür beyler, gelip kızlara dedi ki "Ben biletlerinizi alıp sizi ailelerinizin yanına göndereyim, yarışmanın başlamasına 2 gün kala yine aldırayım sizi, sıkılmayın burada."
Onlar da "Yok zaten bu ev havuzlu, rahatız, biz burada kalırız yarışma başlayana kadar" dedi. Özgür Bey de "O zaman tamam siz bilirsiniz" dedi.”

"İşler zor geldi"
“Özgür Bey, tabii bunları gezdiriyor, götürüyor eve, erzağıdır, kuaförü... Yani her şey dört dörtlük evde... Allah var yukarda.
Ondan sonra yarışma başladı, internet üzerinden canlı olarak yayımlanıyordu. SMS"ler, oylamalar geliyordu. Evin işi ağır geldi bunlara tabii...
Hanımefendiler hayatlarında ev işi yapmamış, yemek yapmayı bilmeyen hanımefendiler... "Of biz bıktık şudur budur." Sonra Özgür Bey"e "Biz yarışmak istemiyoruz, yarışmadan ayrılmak istiyoruz" diye bir lafta bulununca, Özgür Bey de geldi, yayını kesti.”/milliyet