Cesetleri birbirlerine sarılmış olarak bulunan babaanne ve torunlarının ölümü yürekleri dağladı. Yangın, Honaz Hürriyet mahallesinde tekstil sektöründe çalışan Fatma (25) ve Ahmet Akkuş (29) çiftinin evinde çıktı. Sabah saatlerinde Akkuş çiftinin evinden dumanlar yükseldiğini gören komşuları, durumu hemen itfaiye ve polise haber verdi. Alevlerin çatı katında yoğunlaştığı görülürken kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Mutfak olarak kullanılan çatı katındaki bölüme giren itfaiye ekibi, korkunç manzarayla karşılaştı. İtfaiye burada, Berrin Akkuş ve anne-babası işte olduğu için yanında kaldığı torunları Ecrin ve Hasan'ın birbirlerine sarılmış cesetlerini buldu. Evden çıkarılan babaanne ve iki torunun cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na götürüldü. 

Ağıtlar yürekleri dağladı 
Yangın haberini alır almaz eve koşan Fatma-Ahmet Akkuş çifti, evlatlarının öldüğünü duyunca sinir krizi geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken çiftin ağıtları yürek dağladı. Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da olay yerine gelerek aile ve yakınlarına başsağlığı diledi. Yapılan incelemede yangının çıkış nedeni kesinlik kazanmazken yangının çıktığı bölümde çok çabuk alev alan elyaf türü malzemeler olduğu öğrenildi. Kolay yanan malzemeler nedeniyle alevlerin birden parlayıp çatı katını tamamen sardığı tahmin ediliyor.