Festival boyunca servislerle alana gelen müzikseverler, konserlere girmeden önce dışarıda içmeyi tercih ettiler. Karaborsada satılan biralardan normal Efes 6 TL, Efes Extra ise 7,5 TL'den alıcı buldu. Zaman zaman zabıtalar ve karaborsa satıcılar arasında kavga çıktı. Hatta bir satıcı zabıta tarafından arabaya bindirilip götürülürken, bira içen gençler zabıtayı yuhalayıp çekirdek ve sigara paketi gibi maddeler attılar.

Seyirciye bira dağıttı

Festivalin ilk günü, akşam saatlerinde sahne alan Damien Rice, muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Bir anısını da paylaşan Rİce "Bir kıza aşık olmuştum, Ama bana arkadaşı gibi davranıyordu. Bir gün bizim evimizde kalacaktı. Kız kardeşimin ve benim ayrı odam vardı. Bende kalır ve sevgili oluruz diye düşündüm. Kız bana 'Ben senin odanda yatayım, sen kardeşinin odasında yat. Seni sadece arkadaşım olarak görüyorum. Yıldızlara bak ve kendinle vakit geçir' dedi. Ben de kendimle oynadım." diyerek herkesi güldürdü.

21:00'da sahneye çıkan İngiliz grup Kaiser Chiefs ise konserin başından itibaren bira yasağını protesto etti. Konserin ortasında "Buz gibi bira yok değil mi? Çok b.ktan birşey" diyen grubun vokali Ricky Wilson, finalde 4 tane bira alıp, seyircilere verdi ve konserini öyle bitirdi. Wilson'ın "Böyle bir saçmalık olamaz hepinizden defalarca özür diliyorum." sözleri dakikalarca alkışlandı.

One Love Festival, Selah Sue, Kimbra ve Pulp ile final yaptı.