Beşiktaş"ın genç yıldızı, önceki gün İstanbul BŞ Belediyespor"la 3 Mart Çarşamba günü oynanan A2 maçında yönetimini beğenmediği hakem triosuna devre arasında saldırdı. "Batugol" soyunma odasına zar-zor götürüldü

Star Gazetesi'nin haberine göre; Futbolundan çok yaptığı aykırı davranışlarla adından söz ettiren Batuhan Karadeniz, uslanmak bilmiyor. Beşiktaş"ın haşarı oyuncusu önceki gün Ümraniye"de İstanbul BŞB ile oynanan A2 Ligi maçında hakem üçlüsüne devre arasında saldırmak istedi. İlk yarı rakip oyuncularla sürekli didişen ve her pozisyonda hakemlere sert bir şekilde çıkışan Batuhan devre arasında patladı.

HOCASI YİĞİT DE İKAZ ETTİ

Soyunma odasına girerken aniden geri dönen ve hakem üçlüsüne yönelen genç oyuncuyu arkadaşları zor tuttu. Kendisine engel olmaya çalışan takım arkadaşlarına, “Bırakın ben bu hakemleri döveceğim. Parçalayacağım bunları” diyen genç oyuncu zor sakinleştirildi. Soyunma odasına güçlükle götürülen Batuhan"ı hocası Sarp Yiğit uyardı.

DENİZLİ"Yİ GÖRDÜ SAKİNLEŞTİ

Batuhan"ı rakip oyuncular ve hakemlerle diyaloğa girme konusunda ikaz eden Sarp, “Sen sadece işini yap” dedi. Maçın ikinci yarısını Mustafa Denizli ve yönetici Sinan Vardar"ın tribünden izlediğini gören genç oyuncu daha temkinli oynadı. Konsantrasyonu bozulan "Batugol", 87"de kazanılan penaltıyı kullanırken topu kaleciye nişanladı.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Milliyet