İZMİR Bayraklı'da sokakta alkol alan 3 gence polisler müdahale edince arbede çıktı. Alkollü gençlerden Yunus Pusa, göğsünden kırık bira şişesiyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Bayraklı 2166 Sokak'ta meydana geldi. Ayakkabıcılık yapan 24 yaşındaki Yunus Pusa, arkadaşları orman ürünleri ticareti yapan 27 yaşındaki Mehmet Özdemir ve demir doğrama işiyle uğraşan 25 yaşındaki Selçuk Özkan'la evlerinin yakınlarında alkol almaya başladı. Bu sırada devriye görevi yapan 35 A 48271 plakalı ekip otosunda bulunan polis memurları bu kişileri evlerine gitmesi için iki kez uyardı. Üçüncü kez aynı yere gelen polisler, gençlerin evlerine gitmediğini görünce iddiaya göre yanlarına gidip oradan kalkmalarını istedi.

Kırık bira şişesiyle yaralandı



Çıkan tartışma sırasında 3 gençten Yunus Pusa, göğsünün sol tarafından kırık bira şişesiyle yaralandı. Selçuk Özkan ve Mehmet Özdemir polis tarafından gözaltına alınırken, yaralanan Yunus Pusa da tedavisi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Pusa'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayı gören mahalle sakinlerinden 24 yaşındaki Erol Özdemir, Yunus Pusa'yı polisin yaraladığını iddia etti. Özdemir, "Polisin uyarısına rağmen evlerine gitmeyince, tartışma çıktı. Polislerden Dursun Ali, `Buranın psikopatı benim' diye bağırıp bira şişesini kırdı ve Yunus'un üzerine salladı. Sonra da olay büyüdü" dedi.

Emniyet yetkilileri ise Yunus Pusa'nın bira şişesini kırıp kendisine zarar verdiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Vatan