Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atça Beldesinde belediye başkan adayı olarak bir zamanlar Atça Belediyesi"nde işçi olarak çalışan Lütfi Uçar"ı gösterdi. Bugün CHP Atça seçim bürosunun açılışında konuşan Lütfi Uçar, şu anki durumuna 31 yıldır pişerek geldiğini ifade ederek seçilmesi halinde belediye başkalığının hakkını vereceğini söyledi.
Oldukça renkli geçen seçim bürosu açılışına CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, İl Başkanı Tunç Aytur ve çok sayıda partili katıldı. Atça Çarşı Merkezinde yapılan açılışa katılan partililere lokma ikram edildi.
Uzun süre Atça belediyesinde işçi olarak daha sonra da müdür olarak görev yaptığını belirten CHP Atça Belediye Başkan Adayı Lütfi Uçar, belediyecilik hizmetlerini çok iyi bildiğini ileri sürdü. İlk olarak 1976"da belediyede çalışmaya başladığını kaydeden Uçar, “2007 yılında emekli olarak Atça Belediyesinden çıktım. Atça"nın her türlü sorununu biliyorum. Belediyenin en üst seviyesinde çalıştığım gibi en alt seviyede de kaldırımlara ağaç diktim, beton döktüm. 30 Mart sabahı sizlere söz veriyorum ki, makam odasının kapısını kaldıracağım. 30 Mart"tan sonra bir ay içerisinde belediye"nin gelirleri ve giderlerini herkesin takip edebileceği şekilde internette yayınlayacağım” dedi.