Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız"ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.
Best FM"den Özkan Öztürk"e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet"in durumu kritik. Kendisini Almanya"ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi.

DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ
Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız"ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız"ın futbol hayatı bitebilirde. Şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa"da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz” dedi.

Milliyet