İngiliz yetkililer, babaları tarafından yaklaşık 25 yıl tecavüz ve kötü muameleye uğrayan iki kız kardeşten, onları koruyamadığı için özür diledi.
Sheffield"deki koruma komitesi yetkilileri, kızların tecavüz ve kötü muameleye uğradıklarını bildirmek için onlarca farklı kurum ve 100 kadar görevliyle bağlantı kurduklarını söyledi. Yetkililer, uzmanların ailede ensest ilişki ve kötü muameleden şüphe etmelerine rağmen hiçbir şey yapılmadığını, babanın işlediği suçun ortaya çıkmaması için ailenin 67 kez yer değiştirdiğini kaydetti.

Kızlarına defalarca tecavüz etmiş!
Verilen bilgiye göre, İngiltere"nin Sheffield kentinde yaşayan 56 yaşındaki ismi açıklanmayan ancak "İngiliz Fritzl" diye bilinen cani baba, iki kızına defalarca tecavüz ettiğini itiraf etti.
Yargılamanın yapıldığı bölgede yayımlanan Sheffield Telegraph adlı gazete, ifadeleri ele geçirdiğini yazdı. Gazete, adamın öz kızlarına defalarca tecavüz ettiğini ve onları hamile bıraktığını itiraf ettiği belirtildi.
Cani, küçük kızını 12, diğerini 7 kez hamile bıraktığını kaydetti. Bu ilişkilerden 9 çocuğun doğduğunu söyleyen korkunç baba, bebeklerin ikisinin birkaç saat içinde öldüğünü ifade etti.

Milliyet