Nazilli ilçesinde içme suyu borusu döşeyen işçilerin kaynak yaptığı sırada meydana göçüğün altında kalan 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay Nazilli, Pınarbaşı Mahallesi'ne su taşımak üzere Arslanlı kasabası altı DKY Mergen Köprüsü yanında yapılan kazı sırasında meydana geldi. İçme suyu borusu döşemek üzere Nazilli Belediyesi Fen İşleri'ne bağlı 6 kişilik ekibin çalışması sırasında bir yük treninin kazı alanının hemen yanından geçiş yaptığı öğrenilirken, trenin geçişinden bir süre sonra boruları kaynak yapmakla meşgul olan İsmail Türküm (45) isimli kaynak ustası, kayan toprağın altında kalarak, tamamen kayboldu. Bu sırada olayı gören diğer işçiler hemen toprak altında kalan arkadaşlarını kurtarmak için çalışma başlattı. Bir süre sonra arkadaşlarının kafasını toprak altından kurtaran işçiler gövdesi ve göğüs kısmı toprak altında sıkıştığı için arkadaşlarını kurtaramadı. Kürek ve elleriyle arkadaşlarını kurtarmaya çalışan işçilerin tüm müdahalesine rağmen Türküm hayatını kaybetti. Nazilli İlçe Jandarma ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından Cumhuriyet Savcısı olay yerine geldi. Evli ve askerde bir oğlu olduğu öğrenilen talihsiz işçinin cesedi incelemelerin ardından cenaze arabasına konularak otopsisi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Türküm'ün arkadaşları çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Arkadaşımız ellerimizin arasında öldü. Toprak altından kurtaramadık. 2 gündür çalıştığımız şantiye alanının güvenliğine çok dikkat ediyorduk. Toprak kaymasının, olaydan az önce geçen trenden kaynaklamış olabileceğini düşünüyoruz" dedi.