KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz İlçesi'ndemi Tatarlar Köyü yakınlarındaki gölet kenarında bulunan iki cesedin 24 yaşındaki Ümit Bozkurt ile yüzü yakılan sevgilisi 20 yaşındaki Özlem Işık'a ait olduğu belirlendi.

Tatarlar Köyü yakınlarındaki gölet çevresindeki ağaçlık alanda piknik yapanlar yüzü cam folyo ile örtülmüş kadın cesedi görünce jandarmaya haber verdi. Gelen jandarma ekipleri 1.65 boyunda 18-20 yaşlarındaki kadının 5- 7 gün önce öldürüldüğünü belirledi. Yüzü yakılan cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Jandarma cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Lüleburgaz Jandarma ekipleri bir gün sonra bölgede kanıt bulmak amacıyla yaptığı araştırma sırasında dün akşam kadın cesedinin 100 metre uzağında erkek cesedi buldu. Köylülerin de olay yerine gelmesinden sonra kafası kesilmiş olarak bulunan erkek cesedinin Tatar Köyü'nde oturan Ümit Bozkurt'a ait olduğu belirlendi. Ailesi tarafından teşhis edilen Bozkurt"un cesedi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu"na gönderildi.

Lüleburgaz Jandarma ekipleri başı kesilerek öldürülen Ümit Bozkurt ile yakılan 20 yaşındaki Özlem Işık'ın sevgili olduğu ve ailelerinin bir haftadan bu yana kendilerinden haber alamadığını belirledi. İki sevgilinin cep telefonları kayıtlarını ve son konuştukları ya da mesaj çektikleri kişileri tespite çalışan jandarmanın cinayetleri çözmek için önemli delillere ulaştığı bildirildi.- DHA