Adana'da nikahsız evliliğinden doğan çocuğunu, üzerine kaydettirdiği resmi nikahlı eşi tarafından terk edilen bir kişi, 20 katlı bir iş merkezinin çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu. 3 saat boyunca polise direnen şahıs, nikahlı eşinin gelmesiyle bu girişiminden vazgeçip, polise teslim oldu. 

Edinilen bilgiye göre olay; Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Kemal Özülkü İş Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre; pazarcılık yaparak geçimini sağlayan 24 yaşındaki Murat Doğan, yaklaşık 5 yıl önce resmi nikah kıydığı eşinden çocuğu olmayınca, bir başka kadınla 'dini nikah kıyıp', eşinin üzerine 'kuma' getirdi. Nikahsız olarak bir yıldır birlikte yaşadığı eşinden 5 gün önce bir erkek çocuğu olan Doğan, Nüfus Müdürlüğü'ne girerek yeni doğan oğlunu resmi nikahlı yaşadığı eşi Nurten Doğan'ın üzerine kaydettirip, nüfus cüzdanını çıkarttı.

Söz konusu olaydan haberdar olan Nurten Doğan, Murat Doğan ile tartışıp evi terk edip babasının yanına yerleşti. Eşini ikna edemeyen ve tüm girişimleri sonuç vermeyen Doğan, Kemal Özülkü İş Merkezi'nin 20. katındaki terasa çıkarak, burada intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Doğan'ı ikna etmeye çalıştı. Bu esnada çevrede bulunan vatandaşlar, olayı meraklı gözlerle takip ederken, kimi vatandaşların yaşananları cep telefonlarıyla kaydetmesi dikkat çekti.

Can-Kur ekipleri de bölgede önlem aldı. Eşi Nurten Doğan'ın olay yerine gelip, kendisini affettirmesini isteyen Doğan, aksi taktirde eyleminden vazgeçmeyeceğini bildirdi. Yaklaşık 3 saatlik bir bekleyişin ardından Nurten Doğan olay yerine gelince, intihardan vazgeçen Murat Doğan, polis aracına bindirilip, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.