"Kadıköy"ü düşlüyoruz"

UEFA"nın internet sitesinde futbolseverlerin sorularını yanıtlayan Milan Baros, “UEFA Kupası"nın favorileri arasında değiliz, ancak takım olarak Şükrü Saracoğlu Stadı"nda final oynamayı hayal ediyoruz” diye konuştu

Çek yıldız, yarın oynayacakları Bordeaux maçı, UEFA Kupası"ndaki hedefler ve kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Baros, “Bordeaux maçıyla ilgili düşüncelerin nedir?” şeklindeki soruyu, “Her iki takımın da şansları dengeli. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantaj olabilir” diye cevapladı. UEFA Kupası"nda final oynamayı hedeflediklerine dikkat çeken başarılı futbolcu, “Şükrü Saracoğlu"ndaki finalde oynamak ve kupayı kazanmak elbette şahane olur. UEFA"da favori takımlar arasında olduğumuzu düşünmüyorum. Ama tüm takım arkadaşlarım ile birlikte finali hayal ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Cim-Bom"un eski golcüsü Hakan Şükür"le kıyaslanmaktan onur duyduğunu kaydeden Milan Baros, şimdiye kadar kariyerinde yaşadığı en unutulmaz olayın Liverpool formasıyla 2005 yılında Milan karşısında Şampiyonlar Ligi finalinde elde ettikleri zafer olduğunu dile getirdi.

Liverpool"un yeri ayrı
En çok eski takımı olan İngiliz devi Liverpool"da oynamaktan hoşlandığını söyleyen 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray"ı ise en sevdiği ikinci kulüp olarak tanımladı.
Milan Baros, takımdaki en iyi arkadaşlarının Kewell, Lincoln, Meira ve De Sanctis olduğunu sözlerine ekledi.

Milliyet