Amerika'da Rodney Alcala adlı seri katilin çektiği fotoğraflar, fotoğraflardaki kadınlara ulaşılabilmesi için New York polisi tarafından yayınlandı. Polisin yayınladığı fotoğraflarla ulaşmaya çalıştığı kadınlardan, seri katilin fotoğraflarında kendilerini görüp, o anları hatırlayanlar, şimdi poz verdikleri adamın bir cani olduğunu öğrenince büyük dehşete kapılıyorlar.

Judy Cole isimli bir kadın Alcala'nın fotoğraflarından birisinin kendisine ait olduğunu söyledi. Kaliforniya'da ölüm cezası alan ve infazı bekleyen Alcala, dört kadın ve 12 yaşındaki bir kızın cinayetinden mahkum edildi. 1978 yılında, henüz 19 yaşındayken "Buluşma Oyunu Katili" olarak da bilinen Alcala ile buluştuğunu ve bir binanın çatısında seri katile poz verdiğini anlattı.

Kaliforniya'da yaşayan bir kadının da polisle iletişime geçip, bir fotoğrafta kendisini gördüğünü söylediği öğrenildi. Yetkililer dahi IQ'suna sahip olan fotoğrafçı Alcala'nın güzel kadınları fotoğraflarını çekme bahanesiyle kandırıp işkence ederek öldürdüğüne inanıyorlar. Alcala'nın kurban sayısı tam olarak bilinmezken, kimilerine göre bu sayı 100'ün üzerinde...

Akşam