Gaziantepli Gül Gonca Çelik, 15 Mart 2008 yılında Şahinbey Kozluca Mahallesi’ndeki halasına gitmek için evden ayrıldı ve bir dahahaber alınamadı. 6 yıldır kayıp olan Gül Gonca’nın ailesi feryat içerisinde kızlarının ölü veya sağ olarak bulunmasını istedi. Yetkililerden yardım bekleyen acılı aile, kızlarının bulunması için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

Kızının bulunması için çalışmalar yapılmasını isteyen baba Cuma Çelik, “Ben Sayın Başbakan’a ulaştım ve daha sonra özel ekip kuruldu. Özel ekip bir zanlı yakaladı ancak kızım ortada yoktur. Duyun sesimizi, gelin bir aile olarak durumumuzu görün. Allah rızası için kızımın dosyasının incelenmesini istiyorum. Kızımı ararken ben zulüm gördüm. Nerede bu adalet gelin çektiğimizi görün. Dayanacak gücümüz kalmadı. Sesimizi duyun. Motosikletimle Gaziantep’i cadde cadde arıyorum. Bunun peşine bırakmayacağım” dedi.

Acılı anne Fatma Çelik ise, “Ben kızımın bulunmasını istiyorum. Her yere bildirmeme rağmen neden kimse bizi duymuyor. Ben yavrumu, ciğerimi, canımı arıyorum. Allah rızası için bizi duysunlar. Bir fakirin kimsesi olmadığı için ne koruyanı var ne de kollayanı var. Bize sahip çıkılmasını istiyorum. Bizim sesimizin duyulmasını istiyorum. Ben sadece yavrumu istiyorum” diye konuştu.

Gül Gonca’nın kız kardeşi Yeşim Çelik de, “Ablamın bulunmasını istiyorum. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın bize sahip çıkmasını istiyorum. Bize kimse sahip çıkmadı. Ablamın bulunmasını istedik, kimse aramadı. Allah rızası için ablamın bulunmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Acılı aile, kızlarının fotoğraflarına bakarak teselli olmaya çalışıyor.