Oğlunun ölüm haberini alan baba, eşi ve Keleş'in yakınları sinir krizleri geçirdi... Baba Muammer Keleş, oğlunun cansız bedenine bakarak uzun süre gözyaşı döktü...

Kazanın olduğu yerde ise köylüler cumhuriyet savcısını alkışlarla protesto etti, cenazenin yerde bekletilmesine sinirlenen köylüler yolu 1 saat trafiğe kapattı...

ERZİNCAN"da bir kişinin öldüğü trafik kazasından sonra, köylüler olay yerine geç geldiği iddiasıyla cumhuriyet savcısını alkışlarla protesto etti. Cenazenin yerde bekletilmesine sinirlenen köylüler yolu 1 saat trafiğe kapattı. İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan"dan yolda gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü alan köylüler yolu trafiğe açtı.

BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kaza dün saat 17.00 sıralarında Erzincan Çağlayan Beldesi karayolunun 7"nci kilometresinde Türkmenoğlu Köyü Mevkii"nde meydana geldi. Çağlayan yönünden Erzincan"a gelen Ersin Keleş yönetimindeki 24 EC 446 plakalı motosiklet, hatalı solama yapınca karşı yönden gelen Ahmet Keskinkılıç yönetimindeki traktörle çarpıştı. Kazada motosikleti kullanan evli, büfeci 31 yaşındaki Ersin Keleş öldü. Eşi 6 aylık hamile olan Ersin Keleş"in yakınları, kaza yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Ersin Keleş"in babası Muammer Keleş uzun süre oğlunun yerde yatan cansız bedenine bakarak gözyaşı döktü.

SAVCIYA ALKIŞLI PROTESTO

Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği yolda düzenlemelerin yapılmadığını belirten köylüler, yolu trafiğe kapattı. Kaza yerine olaydan 1 saat sonra gelen savcı Alparslan Şentürk"e de tepki gösteren köylüler savcıyı alkışlarla protesto etti. Jandarma görevlilerinin ikna çalışmaları sonuçsuz kalırken, köylüler Vali Abdulkadir Demir gelinceye kadar yolu trafiğe açmayacaklarını bildirdi.

Bu sırada Erzincan Çağlayan ile Yaylabaşı Beldesi güzergahında çok sayıda araç birikti. Köylülerin tepkilerinin artması üzerine cenazeyi jandarma aracına koyarak Devlet Hastanesi morguna götürmek isteyen jandarma görevlileri köylülerin tepkisi ile karşılaştı. Köylüler cenaze aracının gelmesini istedi.

Bu sırada cenaze sahipleri hayatını kaybeden Ersin Keleş"in başında sinir krizleri geçirdi. Ersin Keleş"in cenazesi Erzincan Belediyesi Cenaze aracı ile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazenin götürülmesi ardından trafiğe kapattıkları yolu açmayacaklarını belirten köylüler yaklaşık bir saat eylemini sürdürdü.

Gelen Erzincan İl Jandarma Komutanı Albay Ali Tapan, Türkmenoğlu Köyü Muhtarı Çetin Görücü ve köylülerle görüştü. Bir hafta içinde yolda gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü komutandan alan köylüler yolu trafiğe açtı.

DHA