Yalnız kalmak istemeyen Yıldırım, koğuş arkadaşı olarak daha önce tutuklanan efsane futbolcu Cemil Turan ile kulüp avukatı Sami Dinç'i istediğini cezaevi yetkililerine bildirdi.
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın psikolojisinin çok bozulduğu ve sürekli olarak, 'Ben buralara nasıl düştüm' diye bağırdığı öğrenildi. Şekeri 260'a çıktığı için Metris Cezaevi'ndeki ikinci gecesini revirde geçiren Yıldırım sabah yapılan kontrolün ardından tek kişilik koğuşta değil, iki arkadaşıyla kalmak istediğini bildirdi.
 
llk gece T-1 koğuşunda tek başına kalan Yıldırım'ın psikolojisinin son derece bozuk olduğu ve sık sık 'Ben buralara nasıl düştüm' diye bağırdığı öğrenildi. Sabah yapılan kontrolde şekeri 260'a fırlayan Yıldırım götürüldüğü revirde ikinci gecesini kontrol altında geçirdi. Öğle ve akşam yemeği de burada yiyen Yıldırım'ın mönüsünde, sağlığı dikkate alınarak kepekli ekmek, peynir, domates ve yoğurt gibi diyet yiyecekler yer aldı.
 
KOĞUŞUNA ARKADAŞ İSTEDİ
Sabah yapılan kontrolde tansiyon ve şeker değerleri normale yaklaşan Yıldırım yetkililere koğuşta tek başına kalmak istemediğini, arkadaş olarak Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Cemil Turan ile kulüp avukatı Sami Dinç'le kalmak istediğini bildirdi.
 
 
Cezaevi yönetimi Yıldırım'ın bu isteğini değerlendirecek. Yıldırım'ın aynı zamanda çok sevdiği bir arkadaşı olan Cemil Turan'ı moral ve manevi destek için istediği Dinç'i de avukat olması nedeniyle yasal süreçte fikir almak için yanına istediği öğrenildi.
 
Yıldırım'ın cezaevi yönetimine özellikle Fenerbahçe yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'la aynı koğuşta kalmak istemediğini söylediği öğrenildi.
 
CUMA ZİYARET GÜNÜ
Dün sabah saatlerinde cezaevi psikoloğu Yıldırım'la bir saat kadar sohbet etti. Bu sohbet sırasında Yıldırım'ın bazen gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.  Öte yandan Yıldırım'ın görüş gününün cuma günü olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın ilk ziyaret gününe eşi Gonca Yıldırım'ın da gelmesi bekleniyor.
 
KORCAN BUNALIMA GİRDİ
Sivasspor -Fenerbahçe arasında oynanan maçtan sonra şike karşılığı araba aldığı iddia edilen kaleci Korcan Çelikay'ın cezaevinde bunalıma girdiği öğrenildi. Özellikle kontratının feshedilmesi sonrası iyice kötüleşen ve suçsuz olduğunu savunan Korcan'ın, 'Beni eleştirenler maçta kurtardığım pozisyonlara baksın. Benim suçum yok' diyerek sürekli ağladığı bilgisine ulaşıldı. Korcan'ı aynı koğuşta kalan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın teselli etmeye çalıştığı öğrenildi.
 
PEKER SİLİVRİ'YE
Metris T2'deki A-17 koğuşunda kalan bazı tutuklular başka koğuşlara dağıtılırken, eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker Silivri Cezaevi'ne nakledildi. A-17'de tutuklu sayısı 15'e düştü. 12 yatak kapasiteli koğuşta üç kişinin halen yer yatağında yattığı bilgisine ulaşıldı. (akşam)