NTV'deki Gece Gündüz programına konuşan yönetmen Ülkü Erakalın, gelecek yıl yapacağı bir filmde Türkan Şoray ve Kenan İmirzalıoğlu'nu buluşturmayı istediğini anlattı.

Erakalın, Türkan Şoray ile 'Ben Ona Aşk, O Bana Ölüm Verdi' isminde bir film çekmeyi planladığını belirterek "Ona yakışır, son bir film çekmek istiyorum. Kenan İmirzalıoğlu'nu düşünüyorum. Yapılmamış bir olay olur dediler. Hedefim bu, 2010'daki. Onları biraraya getirmek" diye konuştu.

ONLAR YÖNETMEN Mİ?

Bu arada bazı yeni yönetmenlerle ilgili eleştirisini de dile getiren Erakalın, "Bugünkü genç yönetmenler, çoğu da klip yönetmenliğinden geliyorlar, çoğu da televizyonlada ünlü olup o ününü kullanarak nasıl yönetmenim diyorlar ben ona hala şaşırırım" diye konuştu.

Ülkü Erakalan, kendisine yönetmen diyen bir çok kişinin yanınlarına, en az yönetmen kadar önemli olan çok iyi bir görüntü yönetmenini ve önemli bir asistanı alarak iş yaptıklarını söyledi ve "Zaten onlar çekiyor filmleri. Oradaki o yönetmen imzalarının çoğu bence yanlıştır" ifadesini kullandı.

Televizyon Gazetesi