Geçen Pazar, Bayram Yıldırım lüks otomobiliyle hız yapıp İrfan Erkan"ın kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Erkan öldü, 2 kızı ve eşi yaralandı. Ünlü bir müteahhitin oğlu olan Yıldırım"ın kan testinin 8 saat sonra yapılması, 5 gündür ifadesinin alınmaması acılı aileyi isyan ettirdi.

Geçen Pazar günü İstanbul Unkapanı Köprüsü üzerinde lüks aracıyla seyir halinde olan Bayram Yıldırım, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek İrfan Erkan (39) idaresindeki otomobille çarpıştı. Her iki aracın şoförü de araçta sıkışırken olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri 1 saatlik çalışma sonucunda otomobilleri parçalayarak yaralıları çıkarabildi. Durumu kötü olan tekstilci İrfan Erkan, araçtan çıkarılırken yaşamını yitirdi. Kazada Erkan"ın kızları Zilan (5), Destina (9) ile eşi Binnaz da ağır yaralandı. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi"ne kaldırılan anne ile 2 kızının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayı hafif şekilde atlatan Bayram Yıldırım ise tedavi altına alındı. İSKİ"ye iş yapan Rizeli ünlü bir müteahitin oğlu olan Yıldırım"a alkol testi için kazadan 8 saat sonra kan alınması İrfan Erkan"ın ailesini çileden çıkarttı. Kazanın görgü tanıklarıyla konuşan ailenin avukatı Aydın Mollaoğlu, Yıldırım"ın lüks başka bir araçla yarış halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya yol açtığının tespit edildiğini söyledi.

5 gündür ifade yok, alkol testi yok Olay sırasında Yıldırım"ın alkollü olduğunu öne süren Mollaoğlu, “Nüfuzlu bir ailenin mensubu olan şüpheliden alkol testi için kasıtlı bir şekilde 8 saat sonra kan alındı” diyerek, bunun delil karartma amaçlı olduğunu öne sürdü.Yıldırım"ın olay sırasında ambulansa yürüyerek gittiğini belirten Mollaoğlu şöyle devam etti: “Olay Unkapanı"nda meydana gelmesine rağmen ailesi Bayram Yıldırım"ı, mensubu oldukları cemaate yakın olan Ümraniye"deki bir başka hastaneye kaldırarak, burada tedavi olmasını sağlamaya çalışmıştır. Yıldırım"ın hayati tehlikesi yok. Bilinci açık, kendini bilmekte ve servise çıkabilmektedir. Bunu bizzat şahit oldum. Olayı araştırmakla görevli polis memurları şüphelinin bilincinin yerinde olmasına rağmen anlaşılmaz bir şekilde ifadesini almamışlardır”/milliyet