Ancak bebeğin ölüsü de dirisi de bulunamadı.

Gebze Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan 24 yaşındaki Halime D. ve Erdem A., 2000 yılında evlendi. Çiftin 4 ve 7 yaşlarında iki kız çocuğu oldu. Genç çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz Mart ayında boşandı. İddiaya göre Halime D. boşandığı eşiyle ailesinden gizli olarak görüşmeye devam etti ve hamile kaldı. Karnı büyüyen Halime D., hamileliğini herkesten gizledi ve iddiaya göre 7'nci ayında bebeğini evinin banyosunda dünyaya getirdi.

Kanaması durmayınca annesi tarafından hastaneye götürülen Halime D.'yi muayene eden doktor, doğum yaptığını belirleyince durumundan şüphelenip polise bildirdi. Şüpheli ifadeler üzerine Halime D. ile annesi, tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alındı. İlk ifadesinde ayrıldığı eşinden dünyaya bir bebek getirdiğini ve mezarlığa gömdüğünü söylediği öğrenildi.

Halime D. ifadesi alındıktan sonra sağlık kontrolu için hastaneye götürülürken, polis boşandığı eşi Erdem A.'yı bulmak için aramaya başladı. Bir süre sonra da savcı gözetiminde bebeğin gömüldüğü mezarlığın açılması kararlaştırıldı. Polis ekipleri ile mezarlığa giden Halime D., burada çelişkili ifadeler verince bebeğin mezarlığa gömülmediği ortaya çıktı. Kadının doğurduğu bebeği ne yaptığı anlaşılamadı. Genç kadının ve annesinin polisteki ifadeleri sürüyor./milliyet