Söke Ziraat Odası, 2011 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı çerçevesinde, makine ve ekipman alım desteklerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Söke Ziraat Odası Konferans Salonu'ndaki toplantıda konuşan Aydın Tarım İl Müdürlüğü Destekleme Şube Müdürü Mustafa Arslan, birinci 5 yıllık Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, Aydın'da 63 proje ve bin 153 makine- ekipman desteğinde bulunduklarını söyledi.
Arslan, Programa ilişkin tebliğin 10 Mart 2011 tarihinde yayımlandığını hatırlatarak, gerçek kişiler, kolektif şirketler, limited şirketler ve anonim şirketler, tarımsal amaçlı kooperatifler, birlikler ve bunların üst birliklerinin destek için başvurabileceklerini kaydetti.
Müracaat süresinin 25 Nisan 2011 tarihinde dolacağını da belirten Arslan, gerekli bilgi ve belgelerin İl Müdürlüğü Destekleme Şubesi'nden alınabileceğini ifade etti.
Toplantıya, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Kemal Göven, Yönetim Kurulu Asbaşkanı Muzaffer Kovancı ve kalabalık bir üretici topluluğu katıldı.