Yarışmada birinci olan Savuca İlköğretim Okulu"nun başarı sevincine İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer"de ortak oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ilköğretim okulları arası bilgi yarışmasında önce Söke grup birincisi olarak Aydın"da çeyrek finalde yarışma hakkını elde eden Savuca İlköğretim Okulu, çeyrek finalde yarıştığı Nazilli Pamukören İÖO ve Yahya Kemal Beyatlı İÖO"nu geride bırakarak yarı finale yükseldi.
Hülya Erez, Nesim Erez, Öznur Kaya ve Cüneyt Oğurlu adlı öğrencilerden oluşan ekibin başarısı okulda sevinçle karşılanırken Kaymakam Mehmet Demirezer, Savuca Belediye Başkanı Ahmet Ölçer ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken okulu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencileri kutladılar.
Büyük çoğunluğunu doğu ve güneydoğu illeri başta olmak üzere dışarıdan göç ile gelen ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü okulun başarısı takdir toplarken; başarılarını öğretmenleri ve protokol üyeleri ile pasta keserek kutlayan öğrenciler, Aydın finalinde yarışmak için söz verdiler. -iha