BOLU'da, Süper Lige çıkacak takımı belirleyecek Karşıyaka ile Boluspor arasındaki Play Off karşılaşmasının biletinin satışı sırasında polisle taraftarlar birbirine girdi. Polis taraftarları biber gazı kullanarak dağıttı.

Bank Asya Birinci Ligi'nde Play Off'a kalan Boluspor'un, cuma günü Ankara Asaş Stadyumu'nda Karşıyaka ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıkarıldı.

Bolu Atatürk Stadyumu'nda 2 gişeden bilet satışı yapılırken, yaklaşık bin kişi sıraya girdi. Polis megafonla taraftarları sıraya sokmaya çalıştı. Bilet satın alarak sıradan çıkmaya çalışan bir kişi ile polis arasında tartışma çıktı. Polis taraftarı itekleyince taraftarlar aralarına aldıkları polisi tartaklamaya başladı. Bunun üzerine olaya müdahale eden polisler, biber gazı kullandılar. Polis ile taraftarlar birbirlerine girerken, biber gazından etkilenen taraftarlar dağıldılar.

Bu arada, gişeye doğru koşan bir taraftar düşerek kafasını tribünlerin demirlerine çarptı. Kafası yarılan taraftara, vatandaşlar müdahalede bulunarak, kafasına pamukla tampon yaptılar.