Hiç aklınıza erkeklerin bikini modelinizden kişilik değerlendirmesi yaptığı gelmiş miydi? İster inanın, ister inanmayın ama böyle bir gerçek var!

Eğer siz de plajdaki beylere, seçtiğiniz bikini ya da mayo modeliyle doğru mesajı vermek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız bu yazıyı kaçırmamalısınız!

Puantiyeli bikini

Plajda puantiyeli bikini giymeyi tercih eden bir kadın erkeklere göre, biraz seksi, biraz klasik, kendine güvenen ama rahatından ödün vermeyen biri olduğunuzu anlatıyor.

Çizgili bikini

Rengarenk çizgilerden oluşan bir bikini modeli tercih ediyorsanız, etrafınıza son derece renkli, yeniliklere açık ve eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğunuz mesajını veriyorsunuz.

Düz bikini ve topuklu ayakkabılar

Eğer düz bir bikini giymeyi tercih ediyor ama ayağınıza topuklu bir ayakkabı giyiyorsanız bu seçime yapılan yorum şöyle; bikininiz belirli kurallar içinde yaşadığınızı gösteriyor ancak topuklu ayakkabılar fark edilmek ve hayatınıza heyecan katmak istediğinize işaret ediyor.

Mix & Match bikini

Tercihinizi Mix & Match bikini tarzından yana kullanıyorsanız bu zevkine ve vücuduna güvenen bir kadın olduğunuzu ortaya koyuyor.

Tepeden tırnağa beyaz

Plajda tepeden tırnağa beyaz giyinmek biraz cesaret işidir. Herkesin gözünün sizin üzerinizde olacaktır. Ama eğer buna rağmen tepeden tırnağa beyaz giyiniyorsanız çevrenize hem kendinize güvendiğiniz, hem ilgi çekmek istediğiniz, hem de bu ilginin boşa çıkmayabileceği mesajını vermiş oluyorsunuz.

Seksi plaj kıyafetleri

Eğer bu tarz bir plaj kıyafeti tercih ediyorsanız, bu ne kadar seksi göründüğünüzün farkında olduğunuzu ve içinizde vamp bir kadın olduğunu gösteriyor.

Trendy bikini giyenler

Eğer trendleri yakın takip ettiğiniz her halinizden belli oluyorsa, bu son terece dikkatli ve titiz anlamına geliyor demektir. Dolayısı ile erkeklere göre sizi mutlu etmek biraz zor olabilir.

Çiçekli bikini

Plajda çiçek desenli bikini modellerini tercih edenlerdenseniz, çevrenizdeki erkekler sizin masum, sakin ancak bunların yanı sıra kendine güvenen ve zeki bir kadın olduğunuzu düşüneceklerdir.

Spor tasarımlar

Eğer bu yaz sahillerde spor bir bikini modeli tercih ediyorsanız, bu etrafınıza rahatınıza düşkün olduğunuz, hiç kimse ve hiçbir şey için bundan vazgeçmeyeceğiniz mesajını verecektir.

Klasik bikini

Hayata renk katmak için illa ki enteresan şeyler yapmaya gerek yok. Eğer siz klasik bir kadınsanız, bu bikininizden de anlaşılacaktır. Muhtemelen siz bikini tercihinizi klasik bir modelden yana kullanacaksınız. Bu da etrafınızda heyecan arayan beylere sizden uzak durmalarını çünkü çılgınlık yapmanın pek size göre bir şey olmadığı mesajını verecektir.