Tecavüze uğrayacağını düşünen genç kız, elini ısırıp kurtulduğu şüpheliyi bıçakla yaraladı. Genç kız yaralama suçundan, K.C.K. da cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. Genç kız hakkında cumhuriyet savcısı takipsizlik kararı verirken, tutuksuz yargılanan K.C.K, 11 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum oldu.

Geçen yıl Temmuz ayında meydana gelen olayda, K.C.K. iddialara göre bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı 17 yaşındaki kız ile görüşmeye başladı. Birkaç gün sonra buluşan gençler bir süre dolaştıktan sonra K.C.K.’nın evine gitti.

Anne ve babası evde olmayan K.C.K, konuşurken genç kızı öpmeye başladı. Ancak genç kız, sanığı uyararak kendisine dokunmamasını istedi. Uyarıları dikkate almayan K.C.K., genç kızı yere yatırıp tacizlerine devam etti.

Bunun üzerine kız, sanığın elini ısırıp K.C.K.’nın elinden kurtulmayı başardıktan sonra mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla da sırtından yaraladı. Daha sonrada evden kaçtı. Tedavi olmak için hastaneye giden K.C.K polise kız arkadaşının kendisinin bıçakladığını söyledi.


Gözaltına alınan genç kız ise, K.C.K.’nın kendisine tecavüz etmek istediğini ve elinden kurtulmak için onu yaraladığını kabul etti. Bunun üzerine her iki genç de gözaltına alındı.

Genç kız hakkında cumhuriyet savcısı yaralama suçundan takipsizlik kararı verirken, K.C.K hakkında cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması için 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

K.C.K’nın kendisine saldırdığını ileri süren genç kız., "İstemediğim halde benimle ilişkiye girmeye çalıştı. Elinden kurtulmak için bıçağı öylesine salladım" diye konuştu.

Daha öceki savunmalarını tekrar eden K.C.K. ise, genç kız ile gönül ilişkileri olduğunu belirterek, "Konuşurken birden sinirlendi. Ortada beni bıçaklayacak hiçbir şey yoktu. Kendisini cinsel ilişkiye girmesi için zorlamadım. Ve ona saldırmadım. Bana iftira atıyor" diye konuştu.

Mahkeme olay nedeniyle genç kızın ruh sağlığının bozulduğunu belirterek K.C.K’ya, cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 11 yıl 8 ay hapis cezası verdi. 

 

DHA