Polisten 61 gün kaçmayı başaran M.U.’nun yakalanmamak için günlük yevmiye usulü işlerde çalıştığı öğrenildi. M.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
            Olay, 9 Ağustos günü Aydın Merkeze bağlı Mimar Sinan Mahallesi Gizem Sitesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, M.U. (44), sevgilisini rahatsız ettiği gerekçesiyle sitenin bekçiliğini yapan Ü.D.’nin (51) yanına gitti. İkili arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. M.U. cebinden çıkardığı bıçakla Ü.D.’yi sol karın boşluğundan bıçaklayarak olay yerinden motosikletiyle kaçtı. Bıçakla ağır yaralanan Ü.D. çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından geniş çaplı bir araştırma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, M.U.’yu yakalamak için harekete geçti.
 
GÜNDELİK İŞLERDE ÇALIŞMIŞ
 
            Kimliği tespit edilen ve yakalanması için çalışma başlatılan M.U. hakkında mahkeme tarafından yakalama kararı çıktı. M.U.’nun yakalanması için çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde ikamet eden şüphelinin İzmir’de olduğunu tespit etti. Polisin takibinden kurtulmak için sigortalı iş yerine günlük yevmiye ile gündelik işlerde çalıştığı belirlenen M.U. Narlıdere İlçesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda Aydın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.U. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Bıçakla yaralanan Ü.D.’nin on günlük bir tedavi sürecinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.