Hazırlıklarını çok yönlü olarak sürdüren Özel Yüzyıl Bezci Koleji, alışkanlık haline getirdiği ‘zirvede yalnız kalma’ hedefine, yeni öğretim yılında da ulaşmayı arzuluyor.

Eğitimde süreç çok önemlidir diyen yeni Okul Müdürü Semih Candaş; “Bezci Kolejinin bu kısa süreçte elde ettiği inanılmaz başarılarına hayran olmamak elde değil. İlçemizi, ilimizi ve bölgemizi aşarak Türkiye’nin sayılı okulları arasında olmak çok farklı bir başarı öyküsü olsa gerek. Atalarımız: ‘Görünen köy kılavuz istemez’ derken bir cümle içine o kadar geniş bir anlam sokmuşlar ki, vaatlerle değil yaptıklarıyla övünen bir Bezci Koleji Ailesi arasına katılmak, bu yönüyle de beni çok etkilemiştir. Modern bir eğitim yuvası, değerli eğitimci kadrosu, işini bilen yardımcı personelin özverili çalışmaları beni bu çağdaş eğitim kurumu saflarına çekmiştir. Okulu yaşatmak adına her türlü fedakarlığı gösteren velilerimizin yanımızda olduklarını duymak da benim yönümü Bezci Kolejine çeviren en önemli etkenlerdendir. Sanırım cevaplarım yeterli olmuştur. Bizlere bu örnek okulu kazandıran sayın kurucularımıza, eğitim kadromuza, öğrenci ve velilerimize başarılı bir yeni yıl daha diliyorum. Nice başarılı yıllara, gönüllerimizce” dedi.

SEMİH CANDAŞ KİMDİR?

1959 Aydın doğumlu olan Semih Candaş, temel eğitimini Aydın’da tamamladı. 7 Eylül İlkokulu’ndan mezun olduktan sonra sırasıyla İzmir Özel Fatih Kolejinde ortaokulu, Aydın Lisesinde de ortaöğretimini tamamlayan Candaş, Gazi Eğitim Fakültesinde Alman Dili Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Eğitim hayatında ilk adımı Devlet okullarında attan Candaş, Tepecik İlköğretim okulunda Müdür Yardımcılığı, Kuşadası Öğretmen Evi Müdürlüğü, Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcılığı, Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürlüğü ve Türk Amerikan Koleji kurucu Müdürlüğü görevlerini layıkıyla yerine getiren Candaş, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında da Bezci Koleji’nde Müdürlük görevine başladı.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png